Retourneren

» Download Retourformulier (PDF)

» Download Europees modelformulier voor herroeping (PDF)

Indien u een product wilt retourneren kunt u een email sturen naar klantenservice@jbajewels.nl.met gebruik van ons door u ingevulde retourenformulier dat u hierboven kunt downloaden. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Nadat wij deze gegevens hebben ontvangen krijgt u van ons per email een ontvangstbevestiging. U hebt het recht om binnen 14 dagen nadat u het artikel heeft ontvangen, zonder opgave van redenen, de aankoop te ontbinden (herroepingsrecht). Hierna dient u binnen 14 dagen het artikel aan ons te retourneren. U kunt artikelen ook zonder voorafgaande melding terug sturen, indien u daarbij het ingevulde retourformulier voegt, of een andere verklaring waaruit duidelijk blijkt dat u de aankoop wilt ontbinden. Wettelijk gezien bent u niet verplicht aan te geven waarom u het bestelde product wilt retourneren, mocht u daartoe toch bereidt zijn dan stellen wij uw feedback zeer op prijs. Binnen de gestelde termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Het artikel dient in onbeschadigde staat te verkeren en voorzien van garantiebewijs, de handleiding in – indien redelijk mogelijk – de originele doos. Mocht een product beschadigd retour komen, dan behouden wij ons het recht voor deze waardevermindering aan u door te berekenen, indien deze beschadiging veroorzaakt is doordat u verder bent gegaan dan noodzakelijk is om de aard en kenmerken van het artikel vast te stellen. .

RETOURADRES

IWJ_JB&BMS Management B.V..

Oosteinde 64 d

2548 AM Den Haag

IWJ vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (verzendkosten) door IWJ in rekening gebracht voor het geleverde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding).en het product is terug ontvangen en gecontroleerd. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. .

Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor de levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd : in ieder geval zullen wij u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. .

Herroeping is niet mogelijk indien producten speciaal voor u in uw opdracht zijn vervaardigd of zijn voorzien van persoonlijke markeringen..

De kosten voor het retour sturen van de bestelling komen voor rekening van de klant, goederen tot een waarde van EUR 500,- kunnen onder meer via Postnl (met verzekerde waarde) worden verstuurd, kosten indicatie is plus minus EUR 6.95 per pakket, afhankelijk van gewicht. Artikelen met een waarde van meer dan EUR 500,- kunt u uitsluitend met Postnl retour zenden met verzekerde waarde tot EUR 5500,- De kosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van het pakket en verzekerde waarde, als indicatie plus minus EUR 15,- per pakket

Garantie

Onze artikelen worden geleverd met origineel garantiecertificaat. Alle sieraden op onze webshop zijn voorzien van officiële gehalte en importtekens en/of meestertekens. Deze stempeling wordt erkend en gewaarborgd door de Staat der Nederlanden.

Voor sieraden die gekocht worden op IWJ geldt de gebruikelijke fabrieksgarantie van 12 maanden. De garantie gaat in op de aankoopdatum en staat aangegeven in het garantieboekje dat wordt meegeleverd.

Naast de fabrieksgarantie zit er op onze sieraden een wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

U kunt alleen aanspraak maken op de extra garantie van IWJ met het aankoopbewijs/factuur en het verstrekte garantiebewijs voorzien van de originele dealerstempel van IWJ en de datum van de aankoop. Tevens is een duidelijke omschrijving van de klacht van belang zodat wij deze naar behoren kunnen beoordelen en een oplossing kunnen aandragen

Bovenstaande garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument