Passie voor tijdloze sieraden & tijdstukken

De toonaangevende sieradenleverancier

InWatch Jewelry is een toonaangevende Nederlandse sieradenleverancier en vaste partner van vele Nederlandse juweliershuizen. Met onze juwelencollectie markeren en vieren wij bijzondere momenten in het leven van onze klanten . Een herinnering is er voor het leven, daarom zijn onze sieraden van zeer hoogstaande kwaliteit. Als echt Nederlands bedrijf zijn wij ons bovendien zeer bewust van de wensen van Nederlandse consumenten en weten wij hen steeds weer te verrassen met onze uitgebreide collecties.

Hoe wij samenstellen

Inspiratie uit het leven

Voor onze collecties laten wij ons graag inspireren door het prachtige leven om ons heen. Het Nederlandse landschap en onze Hollandse tradities, maar ook de laatste internationale modetrends zijn voor ons een onuitputtelijke bron van inspiratie. Jaarlijks bezoeken wij vele sieradenbeurzen overal ter wereld, waar wij de nieuwste designs voor onze collectie samenstellen. 

[recent_products per_page=”2″ columns=”2″ orderby=”” order=”” image_size=”shop_catalog” enterance_animation=”default” is_autoplay=”on” nav_style=”dark” style=”style2″ hover_color=”custom” custom_hover_color=”#00000a” gutter=”no”]

LAAT JE BETOVEREN

Bekijk onze Collectie

Blader door onze catalogus van sieraden, juwelen & horloges. 

INWATCH GIFT INSPIRATION

Shop your valentine’s day jewelry!

Uw partner verrassen met een prachtig sieraad of horloge? Bij Inwatchjewelry in Den Haag vindt u het perfecte cadeau voor uw geliefde.! 

[recent_products per_page=”4″ columns=”2″ orderby=”” order=”” image_size=”shop_catalog” enterance_animation=”default” nav_style=”dark” style=”style2″ hover_color=”custom” custom_hover_color=”#00000a” gutter=”no”]